Bama Nordic AB

- Att dela ett och annat skratt längs vägen gör hela resan än roligare.

”Jag skulle vilja utmana er här – jag tycker nog ändå att ni ska träffa den här kandidaten en gång till. Jag vet att hen har mer att ge och skulle kunna vara helt rätt för er.”

– Detta är så klart en mening ryckt ur sin kontext men ger en indikation på den typ av sparring och utmanande som Skillway bidrar med i samarbetet med dem. Och jag personligen uppskattar detta enormt! Det har lett till flertalet tillsättningar hos oss och vi förstärker och fördjupar vår relation och samarbete för varje process. Men just att ha en konstruktiv ”motpart” i en ”leverantör” och samarbetspartner är det som skapar kvalitet i processen.

– Att detta dessutom kompletteras med löpande dialog och uppdatering, ärlig återkoppling och feedback, flexibilitet som anpassas efter vår tillgänglighet, behov och önskemål och en bred förståelse för olika branscher och roller är vad som gör Skillway grymma på det de gör. Att dessutom dela ett och annat skratt längs vägen gör hela resan än roligare.

”Men just att ha en konstruktiv ”motpart” i en ”leverantör” och samarbetspartner är det som skapar kvalitet i processen.”

Emma Hirell Appelfeldt
Head of People & Organizational Development
Bama Nordic AB


Kontakta oss

    Genom att skicka in formuläret godkänner du att Skillway sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

    Integritetspolicy

    En hemsida från Bravissimo

    © 2024 Skillway AB