Strängbetong

– Jag känner mig trygg med Skillways omfattande researchprocess

– Jag började anlita Skillway redan när jag hade rollen som Försäljningsdirektör på Saint-Gobain ISOVER. När jag sedan tog steget till att bli Försäljningsdirektör på Strängbetong var det självklart för mig att fortsätta med Skillway som samarbetspartner.

– Jag känner mig trygg med Skillways omfattande researchprocess d v s hur de identifierar målföretag och potentiella kandidater. De är professionella och personliga i sin kontakt med kandidater och låter mig som kund få ta del av all relevant information i varje steg.

– Att Skillway arbetar med case i sina intervjuer kvalitetssäkrar processen ytterligare och borgar för att vi inte bara får rätt kandidat på pappret utan även den kandidat som med största sannolikhet kommer prestera bäst i verkligheten.

”Jag kommer att fortsätta anlita Skillway i våra rekryteringsuppdrag då jag har stor tillit vad gäller Skillways professionella research- och rekryteringsprocess. Att vi dessutom har roligt under processens gång är en stor bonus.”


Kontakta oss

    Genom att skicka in formuläret godkänner du att Skillway sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

    Integritetspolicy

    En hemsida från Bravissimo

    © 2024 Skillway AB