HR-support

Behöver ni kvalificerad support i HR-frågor?

Kontakta oss

Anlita en HR-support

Vi på Skillway vet att människorna är företagens viktigaste resurs och den i särklass viktigaste framgångsfaktorn. För att kunna arbeta på ett professionellt sätt med era medarbetare kan ni ibland behöva professionell HR-support om ni inte har detta ”inhouse” på ert företag. Det är människor med stort engagemang som ges möjlighet till utveckling och delaktighet som får ert bolag att nå sina mål. Ett arbetsgivarvarumärke som förknippas med god arbetskultur attraherar de bästa medarbetarna på marknaden och stärker ert varumärke som företag.

Skillway har en bred och gedigen erfarenhet av HR och att genom HR-support hjälpa kunder att skapa resultat genom att bygga och utveckla HR-organisationer för att bli mer agila, kreativa, affärsnära och målfokuserade.

Om du söker kvalificerad HR-support för en längre eller kortare period eller en enskild fråga är du varmt välkommen att kontakta oss på Skillway. Våra HR-specialister har en bakgrund inom HR och kan snabbt sätta sig in i era behov för att ge er den HR-support ni behöver. Genom att anlita oss för HR-support får ni som företag en flexibel HR-funktion och ni kan anpassa resurserna utifrån ert specifika behov av HR-support.

Vi levererar alltid med högsta kvalitet och har ett stort engagemang för våra kunder oavsett längd eller karaktär på uppdraget.


Kontakta oss

    Genom att skicka in formuläret godkänner du att Skillway sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

    Integritetspolicy

    En hemsida från Bravissimo

    © 2022 Skillway AB