Distriktschef Syd till Saint-Gobain Sweden AB, ISOVER

Som Distriktschef Syd för marknadssegment Bygg är din främsta uppgift att utveckla och stärka
Saint-Gobain Sweden AB, ISOVER:s ledande position på den svenska marknaden. 

Du har i rollen försäljnings- och budgetansvar för isoleringsprodukter till byggåterförsäljare i ditt distrikt som är Skåne och Blekinge. Kunder är bl a Beijer Byggmaterial, XL Bygg, Woody Bygghandel, Optimera, Bolist, K-rauta, Derome, Nordströms, Hornbach, Bauhaus, Byggmax 

m fl. 
Du bearbetar även regionala byggentreprenörer samt rikstäckande entreprenörer framförallt Peab och NCC. Du bearbetar också beslutsfattare på olika nivåer hos slutkund. Det är viktigt att bygga och utveckla långsiktiga och förtroendefulla relationer på alla nivåer hos kunden och att utveckla affären inom ditt distrikt. 
Rollen rapporterar till Försäljningschef Sverige, som är placerad i Billesholm. 

Profil

Vi tror att du är positiv och utåtriktad med stort eget driv. Du skapar långsiktiga relationer med befintliga och nya kunder för att säkra lönsamma affärsrelationer.  

ISOVER söker dig som har minst fem års erfarenhet från likvärdig befattning inom sälj med dokumenterat goda resultat. Du har ett intresse för byggbranschen och en teknisk förståelse. 

Du har fallenhet för att skapa och utveckla goda och hållbara relationer med dina kunder. Du har kunskaper i försäljningsteknik och behärskar obehindrat svenska och engelska i både tal och skrift. 

Rollen har placering på ISOVER:s huvudkontor i Billesholm i Skåne och innefattar resor, varav de flesta över dagen men även övernattningar i huvudsak i Skåne och Blekinge, uppskattningsvis ca 15 per år. 

Saint-Gobain Sweden AB, ISOVER erbjuder ett självständigt, utvecklande och spännande arbete i en miljö som präglas av initiativkraft och driv. Du erbjuds även stora möjligheter till personlig utveckling och får möjligheter att genomföra konkreta förbättringar med snabb återkoppling och respons. Kulturen genomsyras av ett högt tempo och den dynamik som är tongivande i producerande verksamhet. Du får arbeta i ett internationellt och framåtblickande företag med goda utvecklingsmöjligheter inom såväl företaget som koncernen.

  

Välkommen att söka tjänsten! 

 

isover

Kontakt

För mer information eller ytterligare frågor, kontakta Anna Goudoulakis på 

Skillway AB

Mobilnr: 0736-00 00 80 

Mail: anna@skillway.se