Key Account Manager till Saint-Gobain Sweden AB, ISOVER

Som Key Account Manager inom marknadssegment Bygg är din främsta uppgift att utveckla och stärka Saint-Gobain Sweden AB, ISOVER:s ledande position på den svenska marknaden. Du kommer i rollen som Key Account Manager arbeta med en kund som har ett strategiskt värde för ISOVER. Det handlar om att säkerställa en god affärsrelation med omsättnings- och resultatansvar på längre sikt.

 

I denna KAM-tjänst bearbetar man främst en av ISOVER:s nyckelkunder som har majoriteten av sina bygghandelsanläggningar i länet Västra Götaland men som även har butiker/anläggningar spridda över ett större geografiskt område i södra Sverige. Nyckelkunden har bygghandelsanläggningar på flertalet orter i Halland, Sjuhärad, Storgöteborg, Bohuslän/Trestad samt Skåne, Blekinge och södra Småland.

Som KAM kommunicerar man med många olika personer på olika befattningar hos nyckelkunden. I rollen som KAM har man huvudansvar för alla aktiviteter för den här nyckelkunden. Den geografiska spridningen av butikerna kräver att man i rollen på ett effektivt sätt samarbetar med sina kollegor i övriga distrikt för att kunna ge högsta möjliga service åt kunden.  Det är viktigt att bygga och utveckla långsiktiga och förtroendefulla relationer på alla nivåer hos kunden och att kontinuerligt utveckla affären.

 

Rollen rapporterar till Försäljningschef Sverige, som är placerad i Billesholm.

 

Rollen har placering på ISOVER:s kontor i Göteborg eller Billesholm beroende på bostadsort och innefattar resor, varav de flesta över dagen men även övernattningar i den regionen som där nyckelkunden har butiker; uppskattningsvis ca 15 per år. Du kan även utgå från hemmakontor och bor då med fördel där majoriteten av butiker finns. (Skåne, Halland, Västra Götaland).

 

Profil:

ISOVER söker dig som har minst fem års erfarenhet från likvärdig befattning inom sälj med dokumenterat goda resultat. Du har ett intresse för byggbranschen och en teknisk förståelse. Vi ser helst att du har minst en teknisk gymnasieutbildning.

 

ISOVER värdesätter hög social kompetens och god kommunikativ förmåga då arbetet innebär många kontakter. Som person är du nyfiken och lyhörd med hög energinivå. Du trivs med att arbeta självständigt och strukturerat i en konsultativ roll. Du kan utveckla och inspirera dina kunder till ännu bättre resultat. Det är därför viktigt att du har lätt för att skapa nya relationer och inge förtroende hos de du möter. Vi tror att du är en kommunikativ och driven person som är bra på att bygga relationer på alla nivåer hos nyckelkunden. Vi tänker också att du är duktig på att tänka i nya banor och på att hitta nya lösningar för kunden. 

 

Välkommen att söka tjänsten! 

isover

Kontakt

För mer information eller ytterligare frågor, kontakta Anna Goudoulakis på 

Skillway AB

Mobilnr: 0736-00 00 80 

Mail: anna@skillway.se