Maintenance Supervisor till Barry Callebaut Sweden AB

Barry Callebaut är världens största tillverkare av kakao- och chokladprodukter. Nu söker de en Maintenance Supervisor för placering i Kågeröd.

Barry Callebaut är världens största tillverkare av kakao- och chokladprodukter och har fler än 9 000 anställda på 52 anläggningar i världen. Barry Callebauts centrum för utveckling av drycker ligger i Kågeröd utanför Helsingborg, där pulverdrycker utvecklas och tillverkas för en global marknad. Fokus ligger på choklad och kaffe, men även te och mjölkprodukter finns i sortimentet. Produkterna marknadsförs under varumärken som Ögonblink, Van Houten, Caprimo, Bensdorp och Le Royal.

För mer information: https://www.barry-callebaut.com/en


Om tjänsten
Fabrikens fokus på kvalitet är stor och i rollen ingår det att aktivt arbeta med säkerhet, hälsa och miljö genom att leda arbetet på underhållsavdelningen efter tillämpliga lagar, regler och interna föreskrifter/standarder. Detta innebär bland annat att medverka vid löpande säkerhetsinspektioner, riskbedömningar och utförande av korrigerande åtgärder. Du säkerställer även rengöringsrutiner, rapporterar avvikelser och är delaktig vid förslag på korrigerande åtgärder.

Du leder sju personer i det dagliga arbetet och du kommer att arbeta med bemanningsplaner och optimering för att nå uppsatta mål. Du kommer även att genomföra/medverka och dokumentera medarbetarsamtal, säkerställa kompetens, rapportera närvaro, samt leda utvecklingen av avdelningens prestation och resultat.

I ditt ansvarområde ingår även:

  • Att leda och fördela underhållsarbetet
  • Att ansvara och planera för förebyggande underhåll
  • Att arbeta med förbättrings- och utvecklingsarbeten (5S)
  • Kostnadsuppföljning
  • Att arbeta med förvaltning och optimering av anläggningsregister, underhållsplaner och reservlistor inom el- och mekaniskt underhåll

Placering
Rollen är placerad i Kågeröd och du rapporterar till fabrikens Tekniska Chef.


Profil
För denna roll ser vi att du har dokumenterat goda ledaregenskaper och erfarenhet av att fördela och delegera ansvar. Du har tidigare arbetat med att sätta upp tydliga mål och du har gedigen erfarenhet av mål- och prestationsuppföljning. Du har erfarenhet av att leda och driva projekt och/eller personal. Vi tror även att du har en god kommunikativ förmåga och en väl utvecklad teamkänsla.

Som person är du driven, självgående och resultatorienterad. Att ha roligt på jobbet och att utmana samt utveckla både dig själv och dina medarbetare är viktiga ingredienser i ditt arbete. 

Kvalifikationer

  • Minst 6 års arbetslivserfarenhet från producerande verksamhet
  • God teknisk förståelse
  • Goda ledaregenskaper
  • Erfarenhet av förändringsarbete

Ansökan
Barry Callebaut Sweden AB samarbetar i denna rekrytering med Skillway HR & Search: www.skillway.se.

Varmt välkommen med din ansökan via mail till emilia@skillway.se senast 2019-03-31. Eftersom vi genomför intervjuer löpande under ansökningstiden så rekommenderar vi dig att söka redan idag.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på emilia@skillway.se eller 0708-12 46 60.

Kontakt

För mer information eller ytterligare frågor, kontakta Emilia Andén på Skillway AB

Mobilnr: 0708-12 46 60.

Mail: emilia@skillway.se