Nordic Waterproofing söker Försäljningschef till Höganäs

Nordic Waterproofing är en av Nordens ledande leverantörer av tätskiktprodukter och tjänster för att täta, skydda och bevara byggnader, infrastrukturer och andra konstruktioner. De vill utveckla verksamhetens försäljningen och satsa mer strategiskt på affärsområdet, och söker därför nu en Försäljningschef.

 

 

Om företaget

Nordic Waterproofing är en av Nordens ledande leverantörer av tätskiktprodukter och tjänster för att täta, skydda och bevara byggnader, infrastrukturer och andra konstruktioner.

Bolaget samarbetar med Byggmaterilahandlare (XL-Bygg, Byggmax m.fl.) samt flera av Nordens största takentreprenörer och når sina kunder genom välkända varumärken, som Mataki, Trebolit, AL-Katot, Hetag Tagmaterialer, Kerabit, KerabitPro, Nortett, Phønix Tag Materialer och SealEco. Koncernens omsättning 2017 uppgick till 2,2 miljarder SEK, har fler än 830 anställda och verksamhet i nio länder. Nordic Waterproofing Holding A/S är sedan den 10 juni 2016 noterat i segmentet Mid Cap på Nasdaq Stockholm, under kortnamn NWG.

För mer information: www.nordicwaterproofing.com/sv/

Om tjänsten

Som Försäljningschef hos Nordic Waterproofing innebär din roll strategiskt försäljningsarbete mot byggmaterialhandeln såsom XL Bygg, Hornbach, K-Rauta och Byggmax samt ledning av din försäljningsorganisation.

Du arbetar kontinuerligt med att analysera den svenska byggmarknaden och skapa försäljningsstrategier för företagets produkter och erbjudanden. Detta görs med tydliga och utmanande mål som går i linje med företagets övergripande strategi, affärsmål och marknadsplan. Du analyserar marknaden gällande konkurrenter, utveckling, priser, produkter och ger feedback till förändringar och förbättringar i den egna verksamheten. 

Du har ett personalansvar för din försäljningsorganisation som idag består av tre distriktssäljare. Du arbetar med att leda, stödja och utveckla försäljningsorganisationen och ge din personal rätt förutsättningar för att möta uppsatta krav.

Rollen rapporterar till Marknadschef.

Din erfarenhet

Det förutsätts att du har egen säljerfarenhet och goda ledaregenskaper. Framförallt kan du strukturera, utveckla och inspirera dina medarbetare till ännu bättre resultat samt inge och skapa förtroende hos både kunder och kollegor.

Du har:

·       minst 5 års erfarenhet av försäljning mot retail-/detaljhandeln.

·       minst 3 års ledarskapserfarenhet

·       kunskap och intresse för byggbranschen.

·       eftergymnasial utbildning.

Vem är du?
Du som söker rollen är en analytisk person som är strukturerad och van att ta ett stort eget ansvar. Du är lyhörd för din omgivning och har en god kommunikationsförmåga.

Du har ett långsiktigt förhållningssätt i ditt arbete, förhandlingsvana och är en duktig relationsbyggare både internt och externt. Du har en förmåga att se nya möjligheter och är både innovativ och kreativ i ditt arbete.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Goudoulakis på 0703-600 00 80 eller Tea Nilsson på 0708-62 22 50. Vi tillämpar löpande urval, välkommen med din ansökan till: tea@skillway.se. Senaste ansökningsdag 2018-10-21.

 

 

 

 

 

Kontakt

För mer information eller ytterligare frågor, kontakta Anna Goudoulakis på Skillway AB

Mobilnr: 0736-00 00 80 

Mail: anna@skillway.se