Puratos söker en Key Account Manager som kan livsmedel

Forskning, innovation och produktutveckling är några av de viktigaste framgångsfaktorerna för Puratos därför behöver verksamheten nu förstärka sitt team i Sverige och söker en Key Account Manager som kan livsmedel.

 

 

 

 

Puratos söker en Key Account Manager som kan livsmedel

Puratos Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Puratos group i Belgien. Puratos är ett familjeägt företag som grundades 1919 i Bryssel där huvudkontoret fortfarande ligger. Antalet medarbetare i världen är drygt 8800 och Puratos omsätter cirka 2 miljarder Euro i hela världen.

Med Puratos Sweden AB som dotterbolag finns det 70 dotterbolag runt om i världen och Puratos produkter säljs i mer än 100 länder. Sedan Puratos grundades har Puratos hunnit att bli ett av världens ledande företag inom ingredienser till bageri-, konditori- och chokladmarknaden. Läs mer om Puratos på: www.puratos.com.

Om rollen

Som Key Account Manager hos Puratos blir ditt ansvarsområde att bibehålla och utveckla samarbetet med några av bolaget största kunder i Sverige och bearbeta nya kunder.

I rollen får du stöd från det lokala teamet och huvudkontoret i Bryssel som förser dig med innovativa produkter och smarta säljverktyg. Du kommer att samarbeta tätt med R&D kollegor i Sverige och R&D kollegor på internationell nivå. Puratos är en av världens största aktörer inom bageri-, konditori- och chokladmarknaden och du kommer till en stimulerande miljö.

Arbetet kräver resor både i Sverige och utomlands och du måste behärska engelska i tal och skrift.

Puratos arbetar med internutbildningar som finns tillgängliga för bolagets medarbetare. Man arbetar i en internationell miljö med mycket kunskapsutbyte mellan olika länder som Puratos dotterbolag är verksamma i.

Kravprofil

För att lyckas krävs det att du har god förmåga att etablera goda kundrelationer. Du är strukturerad och van att hantera stora kunder samt ha ett eget resultatansvar.

Med en entreprenörsenergi får du saker att hända, du driver projekt med produktutveckling och trivs i en grupp där teamkänslan är viktig.

Du gillar tydliga mål, du är affärsorienterad och gör affärer med gott omdöme vilket gör att kunderna känner stort förtroende för dig.

Vi söker dig som har

  • minst 2-3 års erfarenhet av B2B i livsmedelsbranschen som KAM
  • relevant eftergymnasial utbildning samt B-körkort
  • god teknisk förståelse och hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Puratos Sweden med Skillway HR & Search. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Lethin på 0705-107769 eller Tea Nilsson på 0708-62 22 50. Vi tillämpar löpande urval, välkommen med din ansökan till: tea@skillway.se.

 

 

Kontakt

För mer information eller ytterligare frågor, kontakta Tea Nilsson på Skillway AB

Mobilnr: 0708-62 22 50 

Mail: tea@skillway.se