Quorn Foods söker Commercial Coordinator Nordics

Vill du vara en del av ett globalt bolag, samtidigt som du arbetar i ”det lilla snabbväxande bolaget”? Är du strukturerad, kommunikativ och proaktiv? Quorn Foods är ett globalt företag som präglas av en hög entreprenörskänsla. Nu söker de en Commercial Coordinator Nordics.

Quorn Foods söker Commercial Coordinator Nordics

Quorn Foods är ett globalt företag som präglas av en hög entreprenörskänsla. Quorn Foods är ett ambitiöst, snabbväxande FMCG-företag med fokus på att skapa världens ledande vegetariska alternativ till kött.

Quorn Foods utvecklar, producerar och säljer hälsosamma proteinprodukter över hela världen under varumärket Quorn. Vi erbjuder god och spännande mat som är bra för både människa och planet. De etiska, hälso- och miljömässiga fördelarna är viktiga för oss.

Läs gärna mer på www.quorn.se

År 2015 förvärvades Quorn Foods av Monde Nissin Corporation. Nu öppnar företaget ett Nordiskt huvudkontor i Helsingborg.

Vill du vara en del av ett globalt bolag, samtidigt som du arbetar i ”det lilla snabbväxande bolaget”? Är du strukturerad, kommunikativ och proaktiv? 

Om rollen

Rollen som Commercial Coordinator är en ny strategiskt viktig roll med placering på kontoret i Helsingborg. Som Commercial Coordinator rapporterar du till och supporterar Commercial Manager Nordics. Du kommer att ha ett helhetsansvar för administration och koordinering av arbetet på det Nordiska huvudkontoret. Förekommande uppgifter är t e x:

  • Kundadministration
  • Försäljningsrapportering
  • Sammanställa underlag för prognoser och lagerhantering
  • Förbereda presentationer
  • Kontakter med återförsäljare och leverantörer
  • KPI-administration och rapportering till globalt huvudkontor i England
  • Fakturahantering

Vem är du?

Vi tror att du har ett stort driv och att du får näring av att ta egna initiativ. Du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga, du tar stort ansvar och du är bra på att bygga goda relationer både nationellt och internationellt.

Vi söker dig som har:

  • 2-3 års erfarenhet inom administrativt arbete inom FMCG
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
  • Väl utvecklade kunskaper i Office-paketet

Ansök idag!
Berätta gärna för oss vad det är som lockar dig med denna roll och varför du vill anta den här utmaningen!

I denna rekrytering samarbetar Quorn Foods med Skillway HR & Search. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Lethin på 0705-107769 eller Emilia Andén på 0708-12 46 60. Vi tillämpar löpande urval, välkommen med din ansökan till: emilia@skillway.se

Kontakt

För mer information eller ytterligare frågor, kontakta Emilia Andén på Skillway AB

Mobilnr: 0708-12 46 60 

Mail: emilia@skillway.se