Redovisningsekonom till Calderys i Höganäs

Calderys är världsledande i sin bransch och erbjuder skräddarsydda och innovativa lösningar för eldfasta produkter. De söker en Redovisningsekonom till huvudkontoret i Höganäs. Som Redovisningsekonom hos Calderys kommer du att arbeta i en miljö som präglas av många internationella kontakter.

 

Om Calderys

Calderys är världsledande i sin bransch och erbjuder skräddarsydda och innovativa lösningar för eldfasta produkter. Företaget har 19 produktionsenheter och kunder över hela världen. I Sverige har Calderys fabriker i Höganäs och Åmål.  Calderys har idag över 2 300 anställda och mer än 100 års erfarenhet av nyskapande tekniker och lösningar för eldfasta material.

Hos Calderys främjas en miljö där du får möjlighet att växa till din fulla potential och där lärande och utveckling ligger högt på agendan.

Calderys är en del av Imerys Group. På Calderys i Höganäs är man 60-talet anställda.
För mer information om verksamheten: www.calderys.com och www.imerys.com.

Uppdrag

I rollen som Redovisningsekonom på Calderys kommer du att arbeta i team tillsammans med Finance och Controlling på Calderys huvudkontor i Höganäs. Du kommer att arbeta i en miljö som präglas av många internationella kontakter.

Arbetsuppgifter

  • Löpande redovisning
  • Reskontraarbete, credit management
  • Avstämning o rapportering sociala avgifter, moms o punktskatter
  • Avstämningar
  • Månads- och årsbokslutsarbete
  • Administration av avtal såsom hyresavtal, leasingavtal, försäkringar
  • Intern och extern rapportering både nationellt och internationellt

Din profil

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att trivas i rollen gillar du att arbeta brett med ekonomi. Du har en helhetssyn på verksamheten och är van att arbeta självständigt och i team. Du är kommunikativ, noggrann, strukturerad och tycker om att ge bra service. Du är van användare av Excel. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Det är meriterande om du har arbetat i SAP.

Ansökan

Calderys samarbetar med Skillway HR & Search i denna rekrytering. Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Goudoulakis på 0736-00 00 80.

Välkommen med din ansökan till tea@skillway.se. Senaste ansökningsdag 2018-10-08.

Kontakt

För mer information eller ytterligare frågor, kontakta Anna Goudoulakis på Skillway AB

Mobilnr: 0736-00 00 80 

Mail: anna@skillway.se