Ryds Glas söker en Redovisningsekonom till Helsingborg

Ryds Glas söker en Redovisningsekonom till sitt huvudkontor i Helsingborg. För rollen söker vi dig som har 3-5 års erfarenhet av redovisning och en god administrativ förmåga.

Om Ryds Glas

Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material. De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster.

Koncernen omsätter idag 600 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 370 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta sin tillväxtresa. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Företagets övergripande mål är att skapa en trivsam och säker arbetsplats som attraherar, välkomnar, behåller och utvecklar alla duktiga människor. Med hjälp av snabba beslutsprocesser, högt i tak och ett vasst erbjudande har vi vuxit till Sveriges ledande glasmästerikedja. Nu behöver vi bli fler. Är du en av de vi söker?

Om tjänsten

Som Redovisningsekonom ansvarar du för bokföring, lönehantering, ekonomiadministration samt en del bokslutsarbete. I rollen kommer du även att stötta och ge support till verkstäderna i olika delar av landet.

Övergripande arbetsområden

  • Kundreskontra – bokföring och avstämning
  • Leverantörsreskontra – bokföring och avstämning
  • Bank- och kassaavstämningar
  • Övrig löpande bokföring
  • Lönehantering
  • Upprättande av uppbördsdeklarationer
  • Visst rapport- och bokslutsarbete
  • Stöd och support till verkstäderna

Profil

Ryds Glas söker dig som har 3-5 års erfarenhet av redovisning samt en god administrativ och kommunikativ förmåga. Du har en positiv inställning till förändringar och du har en förmåga att planera och strukturera din egen tid. Ryds Glas ser även gärna att du har erfarenhet av affärssystem och IT-hjälpmedel och att du är ett gott representativt föredöme både internt och externt.

Ansökan

Ryds Glas samarbetar i den här rekryteringen med Skillway HR & Search: www.skillway.se

Varmt välkommen med din ansökan via mail till emilia@skillway.se senast 2019-04-22. Eftersom vi genomför intervjuer löpande under ansökningstiden rekommenderar vi dig att söka redan idag.

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på emilia@skillway.se eller 0708-12 46 60.

Kontakt

För mer information eller ytterligare frågor, kontakta Emilia Andén på Skillway AB

Mobilnr: 0708-12 46 60 

Mail: emilia@skillway.se