Saint-Gobain Sweden AB, Gyproc söker en Teknisk specialistsäljare

Som Teknisk specialistsäljare för distrikt StorStockholm och Gotland arbetar du självständigt och aktivt med att söka upp och erbjuda Gyproc System och Byggoptimering till de projekt Gyprocs samarbetsavtalade riksbyggare har i det aktuella distriktet.

Om företaget
Gyproc erbjuder kompetens och flexibla lösningar för ljudisolering, brandskydd och fuktresistens som säkerställer en sund och god inomhusmiljö. I samarbete med våra kunder och partners utvecklar och levererar vi innovativa, säkra och hållbara lättbyggnadssystem, främst för innerväggar, ytterväggar och undertak. Våra system bygger på gips och stål som är 100 procent återvinningsbara.

Gyprocs strategi är att erbjuda innovativa, ekonomiska och hållbara lösningar som bidrar till en god inomhusmiljö för människor i de byggnader där de bor och arbetar. Vi stöttar våra kunder med gedigen teknisk kompetens och lösningar under hela byggprocessen – från start till mål. Gyproc är ett affärsområde inom Saint-Gobain Sweden AB.

Saint-Gobain Sweden AB är företaget bakom varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Företaget ingår i den franska Saint-Gobain-koncernen med mer än 190 000 anställda i 64 länder. I Sverige bidrar ca 850 anställda till en omsättning på drygt 3,2 miljarder SEK.

Gyproc i Bålsta, norr om Stockholm, utvecklar, tillverkar och marknadsför lättbyggnadssystem med gipsbaserade byggskivor till byggbranschen i Sverige. Gyproc har ca 120 anställda och omsätter ca 700 MSEK. Företagets huvudkontor och fabrik finns i Bålsta, med försäljning i hela landet. 

För mer information: www.gyproc.se.

 Om tjänsten
Som Teknisk specialistsäljare för distrikt StorStockholm och Gotland arbetar du självständigt och aktivt med att söka upp och erbjuda Gyproc System och Byggoptimering till de projekt Gyprocs samarbetsavtalade riksbyggare har i det aktuella distriktet.

Du underhåller och utvecklar kontakten med föreskrivande led och avtalsbundna riksentreprenörer i distriktet. I rollen igår att identifiera intressanta projekt och att genom föreskrivande led samt aktuella byggentreprenörer skapa förutsättningar för affär genom ÅF och avtalsknutna riksbyggare.
I rollen är du en naturlig partner för kunden avseende Gyprocs vägglösningar och lättbyggnadsteknik generellt. Du samverkar med övriga i Gyproc säljteam, framförallt distriktsansvariga som arbetar inom distriktet men även med Saint-Gobains Swedens övriga säljorganisationer.

Du rapporterar till Försäljningschefen som är placerad i Stockholm.

Placering
Tjänsten är placerad i Bålsta, Stockholm men med möjlighet att arbeta från flexarbetsplats på någon av Saint-Gobains kontor i distriktet. Tjänsten innefattar även en hel del resor inom distriktet. I distriktet ingår Stockholm, Uppsala samt Gotland.

Din profil
För rollen söker Gyproc dig som är en relationsbyggande säljare med ett stort driv som sätter värde i personligt ansvar och ärlighet.

Arbetet går ut på att vårda och bygga relationer genom att stödja och skapa mervärde för hela kedjan ner till slutanvändaren. Detta ställer höga krav på tålamod, långsiktighet och förmåga att hitta lösningar. Du trivs med att bygga och underhålla långsiktiga kundrelationer och som person är du målinriktad, nog­grann och strukturerad med ett starkt eget driv. Att vara en god kommunikatör och lyssnare samt ha en pedagogisk ådra då arbetet ibland handlar om att utbilda i Gyprocs produkter och system ser vi också som viktiga egenskaper.

Meriterande för rollen är erfarenhet med arbete mot föreskrivande led med ett eget befintligt kontaktnät. Det är önskvärt att du har erfarenhet av relationsbyggande verksamhet och projektbearbetning.

Vi söker dig som har:

  • Tre års erfarenhet från relationsbyggande verksamhet inom bygg eller liknande bransch
  • Tekniskt goda kunskaper för att förstå och läsa ritningar
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
  • Gymnasial utbildning
  • God datorvana.

Ansökan
Saint-Gobain Sweden AB, Gyproc samarbetar i denna rekrytering med Skillway HR & Search. www.skillway.se.

Varmt välkommen med din ansökan senast 2019-12-02. Eftersom vi genomför intervjuer löpande under ansökningstiden rekommenderar vi dig att söka redan idag.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Joanna Nestenius: joanna@skillway.se eller 0708-46 88 29.

Kontakt

För mer information eller ytterligare frågor, kontakta Joanna Nestenius på 

Skillway AB

Mobilnr: 0708-46 88 29 

Mail: joanna@skillway.se