Skillway söker Search Specialist

Skillway växer i snabb takt och vi söker nu en Search Specialist för att stärka vårt fantastiska team. Som Search Specialist erbjuder vi dig en spännande roll med stora möjligheter att utvecklas både inom search, rekrytering och HR.

Vill du växa med oss på Skillway?

Skillway arbetar med fokus på brett HR-arbete, HR-konsulttjänster och chefs och specialistrekrytering. Företaget startades 2016 i Helsingborg av Anna Goudoulakis och Maria Lethin som båda har gedigen erfarenhet av HR och rekrytering. Idag är vi totalt fyra anställda och sitter i fina lokaler på Kullagatan 32 i Helsingborg.


Vår utgångspunkt är att människor kan utvecklas och göra andra saker än det de gör idag. Vi tror att alla människor har sina styrkor och att i rätt miljö och i rätt sammanhang kan varje person uträtta stordåd. Detta kräver att man vågar tänka nytt. Om du gör som du alltid har gjort kommer du att få samma resultat som du alltid har fått. Vi tror på vikten av organisationsutveckling och vill utmana de konventionella strategierna kring rekrytering och personalutveckling.

Skillway växer i snabb takt och vi söker nu en Search Specialist för att stärka vårt fantastiska team.

Som Search Specialist erbjuder vi dig en spännande roll med stora möjligheter att utvecklas både inom search, rekrytering och HR. I din roll som Search Specialist kommer du främst att arbeta med kartläggning av marknaden, identifiering av relevanta befattningshavare samt  kontakter med kandidater i våra rekryteringsuppdrag. Skillway arbetar över hela Sverige i ett stort antal branscher.

I denna roll finns alla möjligheter att vara kreativ, att utveckla befintliga nätverk vidare, hitta nya nätverk och effektiva metoder för att identifiera och attrahera kandidater. Du kommer även att genomföra telefonintervjuer med intressanta kandidater och i dessa intervjuer kommer du att sälja in aktuellt uppdrag och kundföretag.

Du kommer i din roll även att arbeta med annonsrekrytering, HR-administration och övriga förekommande uppgifter inom HR. Vi är ett litet bolag som är på tillväxt vilket är en möjlighet för dig som vill utvecklas och växa med oss.

Vi tror att du har följande styrkor och att du vill utveckla dem tillsammans med oss på Skillway:

Entreprenörskänsla: Vi tror att du gillar att se nya affärsmöjligheter och är duktig på att omsätta våra strategiska planer i operativt arbete. Du tycker om känslan av att allt är möjligt och trivs i en miljö som präglas av stor frihet, flexibilitet och fokus på kundens behov.

Strukturerad: Vi tror att du älskar excel! Vi tror också att du är grym på att bygga upp strukturer och enkla verktyg för att få vår searchprocess så effektiv som möjligt. Du är noggrann och arbetar metodiskt mot våra uppsatta mål.

Eget driv: Du är självmotiverad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål och att göra det lilla extra för att göra kunden (och dig själv) nöjd. Du har en egen inbyggd motor och driver ditt arbete målfokuserat mot resultat. Du har god framförhållning och älskar att planera!

Ansvarsfull: När du tar på dig en uppgift kan vi känna oss trygga med att du tar ansvar för den från A-Ö. Du gillar känslan av att driva egna projekt och att följas upp på resultat och inte på detaljnivå.

Utåtriktad: Du får näring av att prata med folk! Du är nyfiken på din omgivning och du känner dig bekväm i kontakter med personer på olika nivåer i organisationer. Du kan prata med personer med olika bakgrund, titel och personlighet.

Vi ser gärna att du nyligen har tagit en högskole-/universitetsexamen inom ekonomi och/eller personal/organisation. Du får gärna ha arbetat ett eller ett par år i relevant roll.

Välkommen med din ansökan!

maria@skillway.se 0705107769

anna@skillway 0736000080

Kontakt

För mer information eller ytterligare frågor, kontakta Anna Goudoulakis på Skillway AB

Mobilnr: 0736-00 00 80 

Mail: anna@skillway.se