Sluta Gräv AB söker Ekonomiansvarig deltid med placering i Helsingborg

Sluta Gräv AB söker en Ekonomiansvarig på deltid med stor flexibilitet i upplägg och omfattning. Ansvaret och omfattningen i rollen kommer att växa i takt med företagets tillväxt.

Om företaget 

Sluta Gräv AB är ett svenskt bolag som grundades år 2012 i Helsingborg. Företaget är specialiserat på markskruv som ersätter betongplint och finns i hela Norden samt i stora delar av Europa. Idag sker nästan 50 % av försäljningen utomlands och denna försäljning förväntas öka ytterligare. Med en vision om ett bekvämare och smartare sätt att bygga har företaget på kort tid blivit marknadsledande inom sin bransch. Med Sluta Gräv får kunden tillgång till allt som behövs för en säker och hållbar grund till sitt byggprojekt och företaget tar ansvar hela vägen – från idé till färdig grund. Sluta Gräv har en expansiv tillväxtplan och står inför en spännande utveckling de närmsta åren. Företaget har idag sju anställda och har sitt huvudkontor i Helsingborg.

För mer information: www.slutagrav.se.

Om tjänsten

Befattningen är en deltidsanställning med stor flexibilitet i upplägg och omfattning. Ansvaret och omfattningen i rollen kommer att växa i takt med företagets tillväxt och man har en plan på att rollen inom ca ett års tid kommer att bli en heltidsanställning. I rollen som Ekonomiansvarig arbetar man med fokus på controlling men man är även ansvarig för löpande redovisning, ekonomiska sammanställningar och rapporter samt lönehantering och HR-administration. Du kommer dessutom att ansvara för och leda implementeringen av ett affärssystem på företaget.

Ansvarsområden

  • Controlling- och budgetarbete
  • Valutahantering
  • Upprätta månads- och årsbokslut
  • Redovisning och ekonomiadministration
  • Lönsamhetsberäkningar och likviditetsanalyser
  • HR- och löneadministration för sju personer
  • Övriga förekommande uppgifter inom ramen för rollen

Placering

Rollen är placerad på huvudkontoret i Helsingborg och du rapporterar till VD.

Profil

Sluta Gräv söker dig med akademisk examen inom ekonomi och 3-5 års arbetslivserfarenhet som Controller/Ekonom/Ekonomiansvarig eller motsvarande. Då företaget står inför en stor tillväxtresa är det av betydelse att du är intresserad av att vara den del av denna resa och att du motiveras av förändringsarbete.

Du trivs med att arbeta hands-on och som person är du nyfiken, kreativ och har en god social förmåga. Du har en analytisk fallenhet och ett intresse för digitalisering.

Ansökan

Sluta Gräv AB samarbetar i denna rekrytering med Skillway HR & Search: www.skillway.se. Varmt välkommen med din ansökan via mail till emilia@skillway.se senast 2019-04-22. Eftersom vi genomför intervjuer löpande under ansökningstiden så rekommenderar vi dig att söka redan idag.

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på emilia@skillway.se eller 0708-12 46 60.

Kontakt

För mer information eller ytterligare frågor, kontakta Emilia Andén på Skillway AB

Mobilnr: 0708-12 46 60 

Mail: emilia@skillway.se