Strängbetong söker en Affärsansvarig Forssellstrappan för region Mellan

Strängbetong erbjuder ett brett sortiment av produkter för husbyggnad. Nu söker de en Affärsansvarig för Forssellstrappan för region Mellan.

Strängbetong erbjuder ett brett sortiment produkter för husbyggnad, allt från funktionella stommar och fasader till trappor och balkonger. Med utgångspunkt i sina byggsystem för varje byggnadstyp som sedan anpassas utifrån projektets förutsättningar och kundens behov, bygger och levererar Strängbetong allt från kontor och bostäder till parkeringshus, hallar och arenor. Kunderna är byggherrar och entreprenörer på den svenska marknaden. Strängbetong är även ledande leverantör av komponenter till byggmarknaden i Sverige. Strängbetong erbjuder också den svenska marknaden ett väl utvecklat system med förspända brobalkar.

Strängbetong har idag sju produktionsenheter och elva kontor runtom i Sverige. Med sina 1100 medarbetare har Strängbetong en årlig produktion om ca 500 000 ton betongelement och omsätter ca 2,5 miljarder. Huvudkontoret finns i Stockholm.

Strängbetong ingår idag i Consoliskoncernen som har 11 000 anställda och omsätter ca 15 miljarder SEK. Koncernen har produktionsanläggningar i 22 länder och är Europas största tillverkare av betongelement. Företagen inom koncernen erbjuder tillsammans ett brett spektrum av produkter och tjänster, inklusive projektdesign och implementering.

För mer information: www.strangbetong.seoch www.forssellstrappan.se

Om tjänsten
I rollen som Affärsansvarig för Forssellstrappan ansvarar du för att sälja Strängbetongs produktutbud av Forssellstrappan för region Mellan. Kunderna är allt från stora riksentreprenörer till mindre byggbolag. I den här rollen arbetar du proaktivt med att utveckla relationer med befintliga kunder och prospekts i Stockholm med omnejd.

Ansvarsområden i rollen:

  • Ansvara för att offerera och teckna avtal avseende Forssellstrappan samt leda offertprocessen.
  • Vara kundens ombud under hela projektfasen från första kontakt till levererad produkt.
  • Utveckla och upprätthålla en pipeline av prospekts och skickligt leda kunden genom försäljningsprocessen där det är viktigt med täta och uthålliga kontakter.
  • Stötta de övriga i säljteamet(n), byta erfarenheter och motivera kollegorna till ett proaktivt försäljningsarbete i nära samverkan med projektorganisationen.

Affärsansvarig Forssellstrappan är placerad på Strängbetongs huvudkontor i Stockholm och du rapporterar till Affärschef Forsselltrappan Sverige.

Profil

För rollen söker Strängbetong dig som är van att leda och planera ditt eget försäljningsarbete. Du är van vid uppsökande verksamhet och trivs med att jobba med allt från entreprenörer till arkitekter.
Som person är du duktig på att upprätthålla och utveckla kundrelationer. Du har en analytisk och har en kognitiv förmåga som gör det enkelt att lösa kundens problem.

Eftersom du i rollen behöver kunna leda kunden framåt i beslutsprocesser krävs det att du är en förtroendeingivande person med en god kommunikativ förmåga.

Skallkrav

  • Du har troligtvis minst fem års erfarenhet av försäljning till byggentreprenörer och föreskrivande led
  • Du har minst en gymnasial utbildning
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Önskvärt med upparbetat nätverk hos Strängbetongs kunder
  • Önskvärt med erfarenhet av att vara involverad i större byggprojekt.

Ansökan
Strängbetong samarbetar i denna rekrytering med Skillway HR & Search. www.skillway.se.

Varmt välkommen med din ansökan till joanna@skillway.se senast 2019-05-03. Eftersom vi genomför intervjuer löpande under ansökningstiden så rekommenderar vi dig att söka redan idag.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på joanna@skillway.se eller 0708-846 88 29.

 

Kontakt

För mer information eller ytterligare frågor, kontakta Joanna Nestenius på 

Skillway AB

Mobilnr: 0708-46 88 29 

Mail: joanna@skillway.se