Underhållschef till Magnihill

Magnihill AB är ett skånskt familjeföretag som utvecklar, producerar och säljer frysta produkter från växtriket, med fokus på ekologiskt och bekvämt, i samarbete med sina kunder. Nu söker de en Underhållschef för det övergripande ansvaret för förebyggande underhåll i bolagets fabrik.

 

Underhållschef till Magnihill AB 

Magnihill AB är ett skånskt familjeföretag som utvecklar, producerar och säljer frysta produkter från växtriket, med fokus på ekologiskt och bekvämt, i samarbete med sina kunder.

Magnihill drivs och ägs av familjen Pehrsson-Almgren. Wiveca P. Almgren, vd för bolaget, driver idag sin pappas dröm vidare i form av en modern produktionsanläggning för förädlade råvaror från växtriket. Magnihill levererar sina produkter både i Sverige och utomlands på en volym som idag uppgår till ca 14 000 ton frysta produkter varav mer än 50 % är ekologiska. Magnihills kunder finns inom segmenten industri, storhushåll och butik. I deras kundregister finns bolag som Martin & Servera, Orkla, Dafgård och Mathem.se. Sedan år 2000 har de en avdelning i Danmark som sköter all export ut i Europa.

Idag omsätter Magnihill ca 200 MSEK (2017) och har ca 40 medarbetare. 

Läs mer om företaget på www.magnihill.se.

Underhållschef

Rollen som Underhållschef

Du kommer att ha det övergripande ansvaret för förebyggande underhåll i Magnihills fabrik. 

En central del av verksamheten består av fryslager. Som underhållschef är du ansvarig för kontakter med leverantörer och samarbetspartners inom service och underhåll.

Som underhållschef är du ansvarig för att säkerställa att processerna i fabriken fungerar felfritt och utan avbrott genom effektivt, systematiskt och förebyggande underhållsarbete.

Du planerar, leder och fördelar arbetet inom förebyggande underhåll i syfte att säkerställa Magnihills leverans av produkter i rätt mängd, i rätt tid och med rätt kvalitet. 

Ditt team består av två medarbetare. I rollen rapporterar du till Magnihills platschef och du ingår i bolagets styrgrupp.

Kompetens och egenskaperDu har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har kunskap/erfarenhet inom processtyrning, robotstyrning eller automatisering.

Kompetenskrav:

  • Erfarenhet från förebyggande underhåll
  • Erfarenhet av att leda och fördela arbete under minst 5 år

Meriterande:

  • Fryskompetens
  • Erfarenhet av arbete med ammoniak
  • Erfarenhet av underhållssystem

Magnihill söker dig som arbetar proaktivt, tar stort ansvar och har god social kompetens. Du är bra på att planera och prioritera och har utvecklad förmåga att förutse och förebygga eventuella driftsstörningar.  

Ansökan

Magnihill samarbetar i denna rekrytering med Skillway AB. www.skillway.se

Varmt välkommen med din ansökan senast 2018-05-28, men sök gärna redan idag då vi genomför intervjuer löpande under ansökningstiden. 

Sök tjänsten genom att skicka ett mail med CV och brev till Emilia Andén på Skillway. 

E-mail: emilia@skillway.se

Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria Lethin på Skillway AB. 

Du når henne på maria@skillway.se 

 

Kontakt

För mer information eller ytterligare frågor, kontakta Maria Lethin på Skillway AB

Mobilnr: 0705-10 77 69 

Mail: maria@skillway.se