Magnihill

- Vi har ett tätt och långtgående samarbete med Skilllway vilket har lett till en god relation med bra resultat och många roliga stunder tillsammans

Magnihill ligger i Skåne och är ett svenskt familjeföretag som grundades 1957. Magnihill odlar, producerar och importerar frysta produkter från växtriket. I nära samarbete med producenter i Sverige och i andra länder, tar de fram produkter med fokus på ekologiskt och bekvämt.

Magnihill drivs och ägs av familjen Almgren. Wiveca Almgren, VD för bolaget, driver idag sin pappas dröm vidare i form av en modern produktionsanläggning för förädlade råvaror från växtriket. Magnihill levererar sina produkter både i Sverige och utomlands.

– Vi på Magnihill ser många fördelar med att ta in en HR-konsult för att på ett kvalificerat sätt utveckla vår HR-avdelning. Skillways HR-konsulter har snabbt kunnat sätta sig in i vår verksamhet. De har på kort tid och på ett professionellt sätt kunnat hantera våra specifika utmaningar inom HR och organisationsutveckling. 

”Vi har valt Skillway som en helhetsleverantör när det gäller både HR-interim och rekrytering”

Wiveca Almgren, VD Magnihill.


Kontakta oss

    Genom att skicka in formuläret godkänner du att Skillway sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

    Integritetspolicy

    En hemsida från Bravissimo

    © 2023 Skillway AB