HR

Skillway står redo att bli din externa HR-avdelning. Vi erbjuder såväl löpande månadsavtal som tidsbegränsade HR-interim-uppdrag, huvudsaken är att du får maximal valuta för insatsen. Med det i åtanke skräddarsyr vi också upplägget så att det ska passa dig och din verksamhet på bästa sätt. Scrolla ner för att läsa mer.

PeoplePlus

Hos oss kan du få ett HR-abonnemang månadsvis till ett fast pris. Vi garanterar att avsätta ett överenskommet antal timmar för HR-support till ditt företag. På detta sätt fungerar vårt HR-abonnemang som en avdelning vid behov utan att ni behöver öka era fasta kostnader. Skillway fungerar som en extern HR-avdelning för de företag som inte har någon egen HR-avdelning eller behöver förstärka sin befintliga.

Skillway har många års erfarenhet av brett HR-arbete och kan supportera ditt företag i samtliga HR-processer. HR-abonnemanget är ett effektivt erbjudande där vi genomlyser er organisation för att säkerställa att ni efterlever arbetsmarknadens lagar och avtal. Vi fungerar också som ett stöd för chefer i deras vardag för att främja en utvecklande och målstyrd organisation.

Vad ingår i PeoplePlus?

 • Fackliga förhandlingar
 • Svåra samtal- Konflikthantering
 • Medarbetarsamtal- Individuella utvecklingsplaner
 • Performance Management
 • Talent Assessment
 • Successionsplanering
 • Övriga HR-processer
 • Uppbyggnad av HR-avdelning

Fördelar med PeoplePlus

 • Inga fasta kostnader
 • Tillgång till kvalificerad HR-support vid behov
 • Flexibelt och skräddarsytt innehåll

Låt oss berätta mer

Boka in ett möte med oss, så berättar vi hur PeoplePlus eller hur en HR-konsult kan fungera för ert bolag.

  Genom att skicka in formuläret godkänner du att Skillway sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

  HR-interim

  Det finns många fördelar med att ta in en konsult på tidsbegränsade uppdrag. Våra HR-konsulter kan snabbt sätta sig in i er verksamhet och kan på kort tid hantera era specifika utmaningar inom HR. En interimskonsult kan hyras in vid tillfälliga toppar, vid specifika projekt eller vid föräldraledighet, sjukdom etc. Genom att att lyssna på ert företags behov och krav kan vi matcha er med rätt HR-konsult.

  Skillway erbjuder helhetslösningar inom HR interim.

  Du får via oss tillgång till HR-kompetens inom det område du eftersöker för att nå ditt bolags övergripande mål. Vi tillhandahåller HR-konsulter både på hel och-deltid och anpassar våra HR-tjänster utifrån dina mål, utmaningar och behov. Vi har lång erfarenhet inom brett HR-arbete och vi kan hjälpa dig oavsett om ni är i behov av en HR-Direktör med global erfarenhet och strategisk höjd eller en operativ HR-specialist med smalare spetskompetens.

  Via Skillway får ni till tillgång till ett brett nätverk av kompetenta HR-konsulter i den omfattning ni eftersöker. Våra HR-konsulter kommer från en mängd olika branscher och tjänster och kan snabbt sätta sig in i ert företags specifika behov.
  Våra uppdrag kan vara av både längre och kortare karaktär och vi arbetar på ett agilt sätt med våra HR-konsulter. Era behov av HR kan variera över tid och ur detta perspektiv kan det vara en bra lösning att hyra in en kompetent HR-konsult dels för att lösa en specifik situation men även för att genomlysa era befintliga HR-processer och på så sätt göra en handlingsplan för ert kommande HR-arbete. Vår utgångspunkt är alltid kundens behov och långsiktiga mål.

  Tillsammans löser vi ert HR-behov på bästa sätt!En HR-konsult kan vara en bra lösning i de fall du snabbt behöver ha en kompetent HR-chef på plats, när du står i en rekryteringsprocess som drar ut på tiden, när du ska göra ett förändringsarbete eller vid föräldraledighet, tjänstledighet eller annan typ av frånvaro.


  Kontakta oss

   Genom att skicka in formuläret godkänner du att Skillway sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

   Integritetspolicy

   En hemsida från Bravissimo

   © 2024 Skillway AB