Ta nästa steg i karriären

Lediga tjänster

Du är nu bara några klick från att påbörja resan mot ditt nästa steg i karriären. Här hittar du merparten av de lediga positioner som vi hjälper våra uppdragsgivare att fylla. Ibland går processen fort, vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bli en del av Skillways nätverk

Affärschef region Syd

Fokus för denna roll i framtiden är att etablera en KAM-struktur gentemot de stora kunderna, införandet av nytt koncept/produkt på bostadssidan sa...

Exportchef till industriföretag

Som Exportchef har du det övergripande försäljningsansvaret för produkter inom affärsområdet på bolagets europeiska marknad.

Interim HR-Director Nordic till Imerys

Interimsuppdrag till Imerys i Höganäs: Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet som HR-konsult/HR-chef i en internationell miljö. Det är av st...

Inköpare med försäljningsansvar

I rollen som Inköp och försäljning är du en viktig länk mellan odlare och kund

Produktutvecklare

En stor del av rollen som Produktutvecklare för Nordiska Fönster innefattar att stödja utvecklingen samt förbättring av nya och befintliga produk...

Strategisk inköpare

Vi söker en Strategisk inköpare med ett övergripande ansvar för strategiskt inköp gällande i första hand Capex.

Försäljningschef till globalt bolag inom FMCG

Vill du vara med och utveckla, identifiera och driva nya affärsmöjligheter i ett företag som ingår i en global koncern inom FMCG?

Account Manager Västra Götaland

Som Account Manager blir du ansvarig för att analysera och infria försäljnings-potentialen hos befintliga kunder, och även förvärva nya kunder.

Praktikant inom HR och rekrytering

Skillway söker praktikant inom HR och rekrytering!

Vår rekryteringsprocess

Vår utgångspunkt är att människor kan utvecklas, göra andra saker än det de gör idag. I rätt miljö och sammanhang kan varje person uträtta stordåd. Detta kräver att man vågar tänka nytt. Om du gör som du alltid har gjort kommer du att få samma resultat som du alltid har fått. Vi tror på vikten av organisationsutveckling och vill utmana de konventionella strategierna kring rekrytering och personalutveckling.

Vecka 1

Analys

Analys av ert företag och den aktuella tjänsten samt fastställande av sökstrategi. Relevanta branscher och målföretag samt formella skallkrav fastställs tillsammans med dig som kund. Grunden för en lyckad rekrytering är en väl genomtänkt kravprofil och befattningsbeskrivning.

Vecka 1

Kartläggning

Skillway kartlägger målföretag och/eller organisationer i utvalda branscher i specifikt geografiskt sökområde. Vi identifierar relevanta befattningshavare på dessa utvalda företag. Skillway söker även igenom eget nätverk samt LinkedIn. Resultatet av vårt arbete blir en bruttolista på mellan 40-60 potentiella kandidater beroende på tjänst.

Vecka 2

Kontakt

Samtal sker till identifierade kandidater med utgångspunkt från uppdragsbeskrivningen. Skillway genomför intervjuer per telefon med relevanta kandidater. I samtalet beskriver Skillway ert företag och aktuell tjänst för kandidaten samt matchar skallkrav mot kandidatens erfarenhet och bakgrund. Skillway begär in CV från de kandidater som överensstämmer med kravprofil och är intresserade av att gå vidare i processen.

Vecka 4-5

Intervjuer med case

Skillway genomför intervjuer av 8-10 utvalda kandidater. Kandidaten får under vårt möte utöver sedvanliga frågor om dennes profil, bakgrund och erfarenhet presentera ett företagsspecifikt case som vi utformar tillsammans med dig som kund.

Vecka 6-8

Presentation

Tre slutkandidater presenteras för dig som kund.

Vecka +8

Inför anställning

Personlighetsanalys inkl färdighetstester (logiskt, numeriskt, verbalt) på slutkandidat. Skillway använder sig av analys och test från TalentQ. Målet är att få en samlad bild av slutkandidaten. Intervjuer, tester och referenstagning ska passa ihop. Skillway ställer öppna frågor till 2-3 referenser. Referenstagning anpassas alltid efter kandidaten, den tilltänkta tjänsten och de egenskaper som du som kund efterfrågat.

Uppföljning

Skillway genomför uppföljningssamtal efter sex månader med slutkandidat och rapporterar till dig som kund.

Integritetspolicy

En hemsida från Bravissimo

© 2021 Skillway AB