Ryds Glas

– Vi får på detta sätt tillgång till en kvalificerad HR-avdelning när det behövs. Som bolag slipper vi binda på oss fasta kostnader och betala lön för HR-kompetens som vi enbart behöver periodvis” säger Roger Persson."

Kvalificerad kompetens vid behov

Ryds Glas är överlägsen marknadsledare och Sveriges största och bästa glasmästeri. Ryds Glas består av specialiserade verkstäder med stort fokus på traditionella glasmästeritjänster såsom service, reparationsglasning och glasinredning professionellt och i hemmet. Ryds Glas finns i hela Sverige och växer kontinuerligt.

Att köpa HR på abonnemang är en utmärkt lösning för Ryds Glas.

– Vi får på detta sätt tillgång till en kvalificerad HR-avdelning när det behövs. Som bolag slipper vi binda på oss fasta kostnader och betala lön för HR-kompetens som vi enbart behöver periodvis” säger Roger Persson.

Han menar att den stora fördelen i samarbetet med Skillway ligger i deras flexibilitet och i deras gedigna erfarenhet inom HR som gör att de snabbt kan sätta sig in i olika situationer och hitta rätt lösningar.

– Samarbetet med Skillway har givit oss allt från professionella förhandlingsprocesser vid uppköp av nya glasmästerier till väl genomarbetade chefs – och personalhandböcker, lönekartläggningar och policies, menar Roger.

Roger menar vidare att ytterligare en fördel med samarbetet är att de rekryteringar som görs har en kortare starträcka med Skillway som leverantör då de arbetar nära Ryds Glas och känner till företagskulturen väldigt bra.

Roger och Jonas Björk Lindström, Platschef på Ryds Glas i Helsingborg menar att det är väldigt värdefullt att ha Skillway som samtalsparter i de frågor som löpande dyker upp för chefer och ledare. Dessa kan vara svårt att hantera på egen hand och det är en fördel att kunna diskutera men en oberoende part som har stor erfarenhet från olika verksamheter.

Tack Ryds Glas!

Ryds Glas VD, Roger Persson har arbetat på företaget sedan 2016 och spår en fortsatt lysande framtid för verksamheten.

Ryds Glas fortsätter att växa i snabb takt och i samband med detta fortsätter man att köpa upp erkänt duktiga glasmästerier runt om i landet. Roger menar att denna utveckling kräver att man arbetar professionellt med sin personal.


Kontakta oss

    Genom att skicka in formuläret godkänner du att Skillway sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

    Integritetspolicy

    En hemsida från Bravissimo

    © 2023 Skillway AB