Sluta Gräv

- Kontinuerlig och effektiv feedback under hela processen

Vi på Sluta Gräv har vuxit sedan start men det var först 2019 som vårt behov att rekrytera mer personal ökade. Efter utvärdering av flera rekryteringsföretag föll valet på Skillway. Under 2019 och fram till idag har Skillway hjälpt oss att rekrytera personal att supporta vår tillväxtresa.

Genom ett bra lyssnande på våra behov, analys av och bollplank kring rätta profiler, en professionell kandidatbeskrivning, search eller annat förfarande har Skillway hjälpt oss att rekrytera mycket kompetent och kunnig personal som passar väl in i gruppen.

Kontinuerlig och effektiv feedback under hela processen, uppföljning efter avslut och hög tillgänglighet är andra faktorer som gör att jag verkligen kan rekommendera Skillway som samarbetspartner inom HR.

”Genom ett bra lyssnande på våra behov, analys av och bollplank kring rätta profiler, en professionell kandidatbeskrivning, search eller annat förfarande har Skillway hjälpt oss att rekrytera mycket kompetent och kunnig personal som passar väl in i gruppen.”


Kontakta oss

    Genom att skicka in formuläret godkänner du att Skillway sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

    Integritetspolicy

    En hemsida från Bravissimo

    © 2024 Skillway AB