HR-specialist

Vi erbjuder en av marknadens mest innovativa och agila lösningar när det gäller HR-specialister.

Kontakta oss

Anlita en HR-specialist

Hos Skillway erbjuder vi kompetens från våra HR-specialister på ett flexibelt sätt som skapar rätt förutsättningar för att ni som företag ska nå övergripande mål. Våra HR-specialister finns tillgängliga både på heltid, deltid och i olika HR-relaterade projekt.

Våra kunders behov och önskemål är det som styr upplägget och omfattningen av uppdraget för våra HR-specialister. När du anlitar en av våra HR-specialister kan du känna dig säker på att du får den HR-kompetens du behöver.

Våra HR-specialister täcker hela spektrat av erfarenheter och kompetens inom Human Resources och People Management. Vi på Skillway kan hjälpa dig med HR-specialister inom allt från operativ till strategisk HR både nationellt och internationellt.

HR-specialisterna på Skillway har ofta upp till 20 års erfarenhet av strategiskt och operativt arbete inom HR samt kompetens inom ledarskap från olika branscher och kvalificerade HR-roller.

Då våra HR-specialister har varit verksamma inom HR i många år kan de lätt kliva in i ett nytt uppdrag, både vid längre interimslösningar och kortare uppdrag/projekt.

Skillways HR-specialister kan hjälpa er med spetskompetens inom t e x arbetsrätt, comp and ben, omorganisationer och värderingsarbete. En HR-specialist från oss kan stötta er med tillfälliga lösningar i väntan på rekrytering, vid sjukskrivningar, tjänstledigheter, eller bygga upp en HR-avdelning från grunden. Om du söker en mer junior HR-specialist är även detta något vi kan hjälpa dig med. Vår ambition är att våra HR-specialisters arbete ska ge effekt och resultat för våra kunders affär.

Vi på Skillway har stor erfarenhet och kompetens när det gäller att stötta kunder som saknar egna HR-resurser och behöver stöd inom HR-området. Vi kan ta ansvar för hela eller delar av HR-funktionen. Ni kan vända er till oss för support från en professionell HR-specialist t e x:

 • När du snabbt behöver rätt kompetens på plats
 • När du ska utveckla organisationen
 • När du står inför ett förändringsarbete
 • När specifik specialistkompetens efterfrågas
 • Inför större HR-projekt /implementeringar av HR-processer
 • Vid föräldraledighet, tjänstledighet, sjukskrivning och andra vakanser

Många företag som har en HR-avdelning saknar trots detta ett strategiskt tänkande kring HR och HR-avdelningens roll. Om ert företag inte redan har en HR-strategi där man tydligt kan se hur HR som funktion bidrar till att ni når övergripande mål, kan Skillways HR-specialister hjälpa er med detta.

Ett professionellt HR-arbete utförs på flera nivåer. Både kortsiktiga och långsiktiga strategier bör finnas för att ni ska nå era uppsatta mål. Detta oberoende av storlek på bolaget.

Vissa åtgärder inom HR-området kan vara enkla och snabbt leda till synliga och avgörande resultat. Våra HR-specialister identifierar snabbt vilka behov som finns i er verksamhet och vilken effekt olika insatser kommer att ha.

När era dagliga HR-rutiner fungerar kan ni med börja ert arbete med mera långsiktiga mål inom HR-området. Skillways HR-specialister stöttar er i att utveckla strategier, kompetensplaner, att utveckla talanger och att planera långsiktigt.

Det första steget för att uppnå detta är att få inblick i ledningsgruppens arbete och se till att HR är en naturlig del i er verksamhetsutveckling.

Det är av stor vikt att den operativa delen av HR fungerar innan man kan börja arbeta med helheten och tänka strategiskt. För att frigöra tid för detta arbete är det viktigt att ha relevanta HR-processer och tillgängligt material inom HR-området som t e x personal-handböcker. Genom att få ”basic” HR att fungera får du tid över att arbeta med strategisk HR.

 

Vi är HR-specialister och stöttar er genom hela er HR-resa! Välkomna till oss för att prata mer kring hur vi kan hjälpa just ditt företag med HR-kompetens!

 


Kontakta oss

  Genom att skicka in formuläret godkänner du att Skillway sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

  Integritetspolicy

  En hemsida från Bravissimo

  © 2024 Skillway AB